Familieferie på Vik i Flatanger

Gården ligger i stille og rolige naturomgivelser med mange muligheter til variasjon av aktiviteter i et attraktivt landskap.

Det er ett fint og lett turterreng for både voksne og barn.
Det er enkelt å komme seg opp på fjellet for å nyte stillheten og den uberørte, friske, rene og luktfrie lufta; for å skue utover skjærgården og storhavet utenfor.

Det finnes flere muligheter når det gjelder turer i naturen, både merka og umerka løyper, både til fots, med sykkel eller bil.

Hanshelleren, kjent blandt klatrere som en av verdens hardeste klatrevegger, ligger bare en liten kjøretur unna. På Strøm, hvor Hanshelleren ligger, finnes det muligheter for buldring og klatring på naturlig sikring i over 150 forskjellige ruter.

Utvorda Festning kan man kjøre til, og der kan en rusle rundt i området og se seg om på Europas største kystfort som ble bygget under andre verdenskrig.
På turene ute i naturen her, er det ofte en kan gå seg på mange typer dyr; elg, rådyr, rev, ekorn mfl. Også skogsfugler som tiur og orrhane kan en treffe på.

Med båten kan en kjøre i den flotte skjærgården som er full av fjorder, viker, øyer og holmer. En kan gå i land på en av øyene og nyte stillheten og kanskje få øye på noen av de tallrike ørnene som hekker her. Havørna er Norges størst ørn med sine 7 kilo.

Andre sjøfugler har vi også mange av; Skarv, Terne, Hegre, Svartbak, Hettemåke mfl .

På turen til sjøs kan en gå i land på Villa og rusle en tur og se på Villa Fyr som ble bygd i 1838 og som er det eldste kullblussdrevne fyret i Norge.

En kan også gå i land på Halmøya og gå opp til Håkkahallaren, som er en gammel steinalderboplass fra den gangen da havet var høyt.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om dette stedet eller ønsker å bestille.

Kajakkpadling  

Håkkåkallaren

Håkkahalleren Håkkahalleren Håkkahalleren

Grilling DSCF0150 DSCN4625

20150801_213117 DSCN4636 DSCF0273 (3) solnedgang DSCN4926

Røythaugfjellet DSCN4752 DSCN4793 DSC_0029  

  DSCN4624 DSCN4647